Ahududu Fidanı
Ülkemizde tüketim bakımından taze ve reçellik olarak tercih edilen meyveler arasındadır.
Ahududu Fidanı Yetiştiriciliği;
Ahududu yetiştiriciliğinde GİRGİN FİDANCILIK olarak üretmiş olduğumuz çeşit hakkındaki bilgileri size aktararak taleplerinizi karşılıyoruz.
Ahududu Fidanı Yetiştiriciliğinde İklim Özellikleri;
Uygun iklim koşullarında en iyi şekilde yetişen bu fidan türü çok soğuk olmayan, genellikle güneşli ve sıcak bölgeleri tercih etmektedir. En iyi yetiştiricilik 800-1500 m rakımda olmaktadır.
Ahududu Fidanı Yetiştiriciliğinde Toprak Özellikleri
Ahududu fidanı genellikle birçok toprak türünde yetişmektedir. Fakat üretimin üst seviyede yapılması amaçlanıyorsa toprağın kolay işlenebilir, derin, organik maddece zengin, iyi drene olmuş, iyi su tutabilen tınlı topraklar olması gerekmektedir.